Սեդրակ Մամուլյան

Էջմիածնում անց է կացվել քաղաքի հիմնադրման 2704 ամյակին նվիրված միջոցառումը և քյուֆթայի առաջին փառատոնը

Էջմիածնում անց է կացվել քաղաքի հիմնադրման 2704 ամյակին նվիրված միջոցառումը և քյուֆթայի առաջին փառատոնը

Հայկական խոհանոցն, ունի մի շարք առանձնահատկություններ, որոնք պայմանավորված են տարբեր պատմական, աշխարհագրական, կլիմայական և նույնիսկ պատմա-քաղաքական գործոններով։ Հայկական ավանդական կերակրատեսակներն այսօր մատուցվում են մի շարք հայկական ռեստորաններում, իսկ բաղադրատոմսերը պահպանվում և վերականգնվում են մի…

Խորովածի փառատոնին մասնակցելու համար Հայաստան են ժամանում մեծ թվով զբոսաշրջիկներ

Խորովածի փառատոնին մասնակցելու համար Հայաստան են ժամանում մեծ թվով զբոսաշրջիկներ

Արդեն ավանդույթ դարձած Խորովածի 11-րդ փառատոնն այս տարի կանցկացվի օգոստոսի 18-ին: Անցկացման վայրն անփոփոխ է՝ Լոռու մարզ, Ախթալա համայնք: Փառատոնը հյուրընկալելու է տարբեր անկյուններից բազմաթիվ հյուրերի, խորովածի սիրահարների ու նաև նրանց, որոնք սիրում են հայկական խորոված պատրաստել: Տուրիզմի հայկական ֆեդերացիայի…

Հայ խոհարարները միջազգային փառատոնից վերադարձել են մեդալներով

Հայ խոհարարները միջազգային փառատոնից վերադարձել են մեդալներով

Դաղստանում անցկացված խոհարարական փառատոնից հայ խոհարարները վերադարձել են մեդալներով: Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման հ/կ-ի նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը, ինչպես նաև փառատոնին մասնակցած՝ Հայաստանի շեֆ խոհարարների ասոցիացիայի նախագահ Գրիգոր Անտինյանը, Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման…